Zeilmakerij Vlaardingen - searchbutton.
Zeilmakerij Vlaardingen - slogan.

Zeilmakerij Vlaardingen

Op zoek naar een Zeilmakerij in de buurt van Vlaardingen? Opzoek naar PE dekkleden of Nationale  vlaggen? Ga dan naar onze website Zeilmakerij Vlaardingen ! Bingham levert en bezorgd ook in Vlaardingen!

Catalogus

Zoek resultaat van "Zeilmakerij Vlaardingen" binnen Catalogus

Zeilmakerij Vlaardingen - Zeilmakerij-producten(1).

Zeilmakerij producten

Bekijk product
Zeilmakerij Vlaardingen - doek-van-de-rolpng.

Doek van de rol

Bekijk product
Zeilmakerij Vlaardingen - no-picture.

Autokappen & schuifzeilen

Bekijk product
Dekzeilen

Dekzeilen

Bekijk product
Steigerkleden

Steigerkleden

Bekijk product
Windzakken

Windzakken

Bekijk product
Afschermgordijnen

Afschermgordijnen

Bekijk product
Containerkleden

Containerkleden

Bekijk product
PE dekzeilen op maat

PE dekzeilen op maat

Bekijk product
Polyethyleen isolatiekleed

Polyethyleen isolatiekleed

Bekijk product
Zeilmakerij Vlaardingen - pe-isolatiekleed.

PE isolatiekleed

Bekijk product
Zwembad Winternetten

Zwembad Winternetten

Bekijk product
PE Isolatiekleden

PE Isolatiekleden

Bekijk product

Nieuws

Zoek resultaat van "Zeilmakerij Vlaardingen" binnen Nieuws

Zeilmakerij Vlaardingen - stelling4-(small)-(2).

Dit jaar is op Shell Pernis één van de grootste onderhoud-stops geweest van de afgelopen 25 jaar. Bingham heeft voor een project van SGB diverse systeemzeilen geleverd. De kleden zijn allemaal op maat gemaakt en rondom verstevigd met een strook PVC en aangepast aan de systemmaten van de steiger van SGB

Zeilmakerij Vlaardingen - thumb_gorilla-aan-het-ij-(small).

Sinds vorige week hangt er weer een nieuw doek op het "Overhoeks gebouw" in Amsterdam. In opdracht van Artis heeft Bingham een spandoek van 20 x 35 meter geleverd en gemonteerd. Een mooie eye catcher!

Zeilmakerij Vlaardingen - breijer-1-(1).

Een spandoek van maar liefst 27x18 meter hangt langs de A20 in Rotterdam. Het doek is fullcolour geprint op meshdoek en tijdelijk gemonteerd aan de gevel. En dit alles in een tijdsbestek van enkele dagen. Voor Bingham Schiedam is bijna niks onmogelijk! Wilt u ook op groot formaat communiceren? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden! Voor bestellingen, meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken op 010-4730100 of stuur een email naar info@bingham.nl

Zeilmakerij Vlaardingen - shell.

Amsterdam 2008 - Het inpakken van het volledige Overhoeks gebouw én de montage van de spandoeken aan de gevel zijn inmiddels gereed. De doeken, met een afmeting van ongeveer 25 x 55 meter, zullen naar verwachting zo'n 2 jaar blijven hangen. Een echte eye-catcher aan het IJ!

Zeilmakerij Vlaardingen - Veldkleed.

Op 2 augustus is de is de start van het Baseball World Port Tournament, welke jaarlijks afwisselend met de Haarlemse Honkbalweek gespeeld wordt. Ook dit jaar staan er ´s werelds sterkste teams tegeover elkaar, waaronder USA, Cuba, Japan en Taiwan en Nederland. Voor de bescherming van het veld na de hevige regenval van de afgelopen periode heeft Bingham eem speciale fieldcover geleverd. Het kleed heeft een afmeting van 170´x170´ (ruim 50x50m) en is uit polyethilene 220 grams doek opgebouwd.

Zeilmakerij Vlaardingen - sgb-enschede-zeton-2.

Mei 2007- Voor een van onze opdrachtgevers hebben wij een hoes vervaardigd welke dient voor het afdekken van een installatie welke zo hoog is dat deze niet binnen het pand afgebouwd kan worden. De PVC hoes met een afmeting van 9.00 (L) x 4.00 (B) x 6.00 (H) meter is in zijn geheel met een kraan over de installatie geplaatst. Wanneer de installatie gereed is zal deze ook via het dak het pand verlaten. Geen afdekprobleem is ons te gek!

Zeilmakerij Vlaardingen - 2007_0803grachtenfestival0004.

Voor de 10e keer alweer wordt er in Amsterdam het Grachtenfestival georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende muziekfestival, waarvan uitvoeringen van (klassieke) muziek op bijzondere locaties in Amsterdam de basis vormen, wordt gehouden in augustus. Reden om weer een mooie eyecatcher op te hangen aan het Overhoeksgebouw. Het fullcolour spandoek heeft een afmeting van 18x24 meter en hangt op een hoogte van zo'n 50 meter.

Zeilmakerij Vlaardingen - Galerij afscherming.

Schiedam, - Een van Bingham haar laatste projecten! Een galerij afscherming op het Akzo terrein in Arnhem. Aan onze opdrachtgever Hi-Reach zijn er diverse zware kwaliteit PE zeilen geleverd welke met rubbers gemonteerd zijn als galerij afscherming.

Zeilmakerij Vlaardingen - doorwerk tent .

Schiedam, - Voor onze opdrachtgever Dejo Steigers (Hoevelaken) heeft Bingham een zg. doorwerkproject gerealiseerd. Het project is uniek in zijn soort en zal gedurende ruim een jaar een prima (droge) werkplek creeeren. Gedurende deze periode zorgen wij ervoor dat de renovatie-werkzaamheden vlot en onder geconditioneerde atmosfeer plaats kan vinden.

Zeilmakerij Vlaardingen - vlaggenkaart.

Bingham is de grootste landenvlaggen leverancier in de Rotterdamse Haven en dat willen wij graag laten zien! Voor u hebben wij onze voorraad landenvlaggen, keurig op een rij gezet in een overzichtelijke vlaggenkaart!

Zeilmakerij Vlaardingen - flag_placeholder.

17 Mei 2013 – “Bij een nieuwe Koning horen nieuwe vlaginstructies” aldus Minister President Rutte

Zeilmakerij Vlaardingen - reclamevlag-toneelgroep-maastricht.

5 Juni 2013 - Ook in Limburg vindt u de vlaggen van Bingham. Van 5 t/m 29 Juni speelt de Toneelgroep Maastricht in kasteelboerderij Sibberhuuske de voorstelling Decamerone.

Zeilmakerij Vlaardingen - kazan-de-wolfgroep-vlag.

2 juli 2013 - In oktober 2013 bestaat Scouting Kazan de Wolfgroep in Middelburg 40 jaar. Bij het openen hijsen alle speltakken hun eigen vlag. De bevers hebben een bevervlag, de welpen een welpenvlag enz. Eén vlag ontbrak echter nog: De Kazanvlag!

Zeilmakerij Vlaardingen - hondenzwembad-dekzeilen.

25 juli 2013 - Met deze hitte zet iedereen de zeilen bij. Ook het Streekdierentehuis in Spijkenisse. Van strobalen en een dekzeil heeft men een hondenzwembad gecreëerd. Dat gaf de nodige verkoeling voor de honden! Maar helaas was het zeil niet bestand tegen zoveel pret. Dus zijn de medewerkers aan het speuren gegaan voor een kwaliteitszeil.

Zeilmakerij Vlaardingen - zoom-in-da-vinci-college.

4 september 2013 - Niet iedereen wilt, of heeft de mogelijkheid voor het monteren van een spandoek frame op een muur / wand. Bingham heeft samen met Da Vinci college Breda een oplossing bedacht door een spandoek op de buitenmuur te plaatsen zonder een frame te monteren aan de buitenmuur.

Zeilmakerij Vlaardingen - Eindhoven Airport.

21 Oktober 2013 - Voor onze klant Coors Interieurbouw hebben wij de opdracht gekregen om tegen zeer lage kosten een 26-tal zonwering doeken te plaatsen in de lobby van het Tulip Inn Hotel in de vertrekhal van de luchthaven.

Zeilmakerij Vlaardingen - toneelgroep-maastricht-banieren-vrijthof-(small).

30 Oktober 2013 - Op de luiken van Theater aan het Vrijthof in Maastricht hangen de banners van Bingham. Om de voorstelling “de Goede mens van Sezuan” aan te kondigen en te promoten heeft de Toneelgroep Maastricht ons gevraagd om een 2-tal banners te verzorgen.

Zeilmakerij Vlaardingen - set-spandoeken-altrad.

25 november 2013 - Aan één van onze grote Belgische klanten leverden wij, naast de gebruikelijke steigernetten, nu ook een 12-tal bedrukte PVC spandoeken als onderdeel van een promotionele actie.

Zeilmakerij Vlaardingen - vlag-bingham.

De winter in met stormvaste vlaggen en banieren? Profiteer dan nu van onze aantrekkelijke aanbieding: 5 stuks logovlaggen nu tijdelijk voor € 42,95 per stuk!

Zeilmakerij Vlaardingen - ballangrud-breda-(3)-(small).

Bingham Schiedam sponsort de kwalificatie van het Olympisch Kruidnoten Toernooi bij Ballangrud Breda. Tijdens de "vlaggenrace" estafette wapperen de vlaggen van Bingham over de ijsbaan

Zeilmakerij Vlaardingen - afdekzeil-42x10-(3).

Voor het afdekken van een boot heeft Bingham een zeil gerealiseerd van 42 meter lang en gemiddeld 10 meter breed. Het zeil is gemaakt van 650 grams PVC en zal ca. een half jaar bescherming moeten bieden tegen alle weersomstandigheden.

Zeilmakerij Vlaardingen - veere.

In opdracht van de Gemeente Veere en de Provincie Zeeland heeft Bingham een mooi project gerealiseerd. Voor op de steiger(s) van het stadhuis in Veere hebben wij een opvallend fullcolour spandoek van 800x800 cm geleverd en gemonteerd. Een mooie eyecatcher!

Zeilmakerij Vlaardingen - mix-touw.

Wist u dat Bingham ook een groot assortiment in touw heeft? Van standaard paktouw, PP touw, Manilla en Nylon tot 8 strengs Mooring Ropes. Ons touw wordt onder meer toegepast in de bouw, de maritieme- en de scheepvaartindustrie.

Zeilmakerij Vlaardingen - boekstart-banieren-2014-(medium).

Voor de lancering van de nieuwe huisstijl voor het landelijk project BoekStart, heeft Bingham de binnenbanieren mogen verzorgen. Deze banieren zijn vervaardigd van een brandveilige kwaliteit doek en hangen binnen de meeste bibliotheken in Nederland.

Zeilmakerij Vlaardingen - vsb-poezieprijs-banner-2014.

Op 29 Januari jl. is in het Stadhuis te Rotterdam de VSB Poezieprijs 2014 uitgereikt. Bingham heeft, in samenspraak met de opdrachtgever, diverse PVC banners mogen verzorgen.

Zeilmakerij Vlaardingen - damen-doorwerk-project-(1)-(medium).

Bent u één dezer dagen van plan een groot project op te starten, waarbij u niet gerust bent over de weersverwachtingen die de doorgang van uw werkzaamheden nadelig kan beïnvloeden? Neem dan contact op met onze specialisten op het gebied van afscherming en doorwerkprojecten

Zeilmakerij Vlaardingen - fast-forward-events-(5).

Voor de "Eneco Clean Beach Cup" heeft Bingham windzakken bedrukt om het evenement aan te kleden en natuurlijk de windrichting te bepalen.

Zeilmakerij Vlaardingen - aviodrome-lelystad.

Ter gelegenheid van een evenement bij Aviodrome in Lelystad heeft Bingham een aantal masten met windkorfsysteem en windzakken mogen verzorgen.

Zeilmakerij Vlaardingen - panne-(5)-(medium).

In opdracht van Van der Panne Steigerbouw heeft Bingham Schiedam een dakconstructie van ca. 26,00 x 18,50 meter geleverd en gemonteerd bij NGT in Uithuizen. Deze constructie bestaat uit railprofielen met afstandhouders en kederzeilen passend in deze profielen.

Zeilmakerij Vlaardingen - 2014-ulr-matadero-madrid-xs-9538.

Net voor het creëren van een "huiskamer effect"? Deze vraag hadden wij bij Bingham nog niet eerder gehad. Maar het resultaat mag er zijn! Zie hier ons standaard steigernet in een bijzondere toepassing.

Zeilmakerij Vlaardingen - graydon.

Bingham Schiedam behoort tot de top van financieel gezonde bedrijven en daarom heeft Wim Pessers, directeur bij Bingham, de Graydon Financieel Gezond Award 2014 in ontvangst mogen nemen!

Zeilmakerij Vlaardingen - nepal-actie-bingham-3.

Veel mensen zijn zwaar getroffen door de zware aardbeving onlangs in Nepal. Bingham heeft direct actie kunnen ondernemen door ruim 18.000m² dekzeilen ter beschikking te stellen voor de eerste hulp behoefte.

Zeilmakerij Vlaardingen - unnikgebouw2(1).

In de aanloop naar de Tour de France plaatste Bingham Schiedam een reusachtig spandoek op de gevel van het Unnikgebouw in Utrecht.

Pagina's

Zoek resultaat van "Zeilmakerij Vlaardingen" binnen Pagina's