Zoeken
Zeilmakerij, Afdekmaterialen, Buitenreclame, Overkappingen, Bevestigingsmaterialen

Over Bingham

 

Bingham in Schiedam bestaat reeds meer dan 130 jaar en vindt zijn oorsprong als dekkledenfabrikant. Vandaag de dag is Bingham uitgegroeid tot een toonaangevende industriële zeilmakerij met een breed leveringspakket op het gebied van handels- en zeilmakerijartikelen. De productrange van Bingham is onder te verdelen in 5 groepen:

 

 

Op de zeilmakerijvloer in Schiedam worden diverse doeksoorten verwerkt en geconfectioneerd. Bingham beschikt over moderne productiemiddelen waardoor elke maat en gewenste afwerking kan worden geleverd. Hiermee bedienen wij diverse branches waaronder de scheepvaart, grond-, weg-, en waterbouw en de reclamebranche.

 

Waarom kiest u voor Bingham?

 

Flexibiliteit

In Schiedam beschikt Bingham over haar eigen productie-eenheid. Hierdoor kan er indien gewenst snel geleverd worden. Zowel kleine als grote opdrachten worden hier met zorg behandeld.

 

Kwaliteit

Bingham beschikt over alle benodigde knowhow, waardoor u er altijd van verzekerd bent dat de producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Onze vakmensen adviseren u graag over alle mogelijkheden.

 

Geen problemen maar uitdagingen

De mensen bij Bingham zijn er van huis uit aan gewend te reageren op vragen van klanten. Niks is te gek. Reageren op signalen uit de markt en er een passend antwoord op vinden, daar houden we veel tevreden relaties aan over. Bel gratis +31 (0)10 - 473 01 00 en maak van uw probleem onze uitdaging!!

 

Bekijk ook ons youtube filmpje voor een impressie van Bingham en haar producten!